Verlang jij naar meer structuur, goedlopende processen en meer klanten?

Boost Your Business Academy

Loop je vast in je bedrijf? Is je omzet nog niet zoals je het zou willen en voel je elke maand weer de spanning rondom alles wat te maken heeft met cijfers, financiën, processen en groei van het bedrijf?

Wil jij dit jaar nog verder groeien?

Hoe zou het voor je zijn als je hier in 12 weken verandering in kan brengen en inzicht krijgt in hoe je een goed tarief vraagt, hoe je kan gaan uitbesteden en hoe je processen inricht waardoor je jouw bedrijf een boost geeft.

In 12 weken tijd leer ik je in de Boost Your Business Academy hoe je je bedrijf goed kan inrichten en hoe je eenvoudig verder kunt groeien met je bedrijf.

Moneymindset en praktische stappen

Hierbij gaat het niet alleen om een stuk money mindset en de basis waarom je bent gaan ondernemen. We kijken naar de financiën en handige tools om processen te automatiseren zodat je meer tijd over houdt voor dat wat jij het leukste vindt om te doen in je bedrijf.

Doe dan mee aan de Boost Your Business Academy!

In 12 weken jouw bedrijf naar de next level

De Boost Your Business Academy is voor ondernemers die hun bedrijf een flinke ‘boost’ willen geven in slechts 12 weken tijd.

In deze Boost Your Business Academy komt het allemaal samen.

In slechts 12 weken kun jij jouw bedrijf echt naar het volgende niveau brengen.
Welk niveau dit is dat bepaal jij. Ik geef je de handvatten om dit niveau te bereiken.

Een half jaar lang heb ik een pilot gedraaid met een gedeelte uit het aanbod uit deze Boost Your Business Academy met verbluffende resultaten.

Ik liep vast in mijn bedrijf. Er waren geen opdrachten voor mijn aanbod, ik wilde een ander aanbod maken maar er kwam geen geld binnen. Naast mijn baan in loondienst, heb ik mijn aanbod kunnen uitwerken en komen nu de eerste klanten binnen. 

Mijn bedrijf kwam moeizaam in beweging, samen met Lissa hebben we doelen vastgesteld en acties daaraan gekoppeld, in 12 weken had ik meer klanten en verhoudingsgewijs meer omzet omdat  ik ook mijn prijzen naar boven heb bijgesteld.

Door de hoeveelheid aan teamleden was ik het overzicht helemaal kwijt. En boekte mijn bedrijf niet de resultaten waar ik naar toe wilde werken.   Lissa heeft mij geleerd leiderschap te pakken en ben met al mijn teamleden om te tafel gegaan.Sindsdien weet iedereen wat er van hem/haar verwacht wordt, werkt iedereen resultaatgericht en weet de klant precies wat er speelt.

Een doel zonder plan is slechts een wens

– Antoine de Saint-Exupéry

Het programma voor 12 weken

Week 1 WWW

Wat, Waarom, Wie
Wat doe je en waarom doe je dit en voor wie doe je dit?
Dit is heel belangrijk om te weten. We gaan aan de slag met jouw missie en visie en van daaruit gaan we verder bouwen aan jouw bedrijf.

Week 2 Plannen en doelen

Een doel zonder plan is slechts een wens (een gezegde van Antoine de Saint-Exupéry).
En het is waar! Een doel zonder plan is echt alleen maar een wens. Stel je eens voor: Geen doel en dus geen plan dat is niet eens een wens en zonder wens gebeurt er niks. Je moet ergens naartoe kunnen werken. Daarom gaan we deze week aan de slag met jouw doelen

Week 3 Acties deel 1

Deze week gaan we aan de slag met de plannen om jouw doelen te bereiken en dit doen we voor de korte termijn doelen.

Week 4 Acties deel 2

Deze week gaan we aan de slag met de plannen voor de langere termijn.

Week 5 Follow the Money

Waar blijft het geld in jouw bedrijf? Weet jij wat er binnenkomt en wat er uitgaat? Waar zitten je geldlekkages?

Week 6 Jouw Financiële Plan

We hebben je doelen en actieplannen helder, tijd om te kijken welke bedragen hiermee gemoeid zijn en hoe je dit in jouw financiële plan verwerkt.

Week 7 Uurtarief / Product prijs

Wat voor tarief moet je nu eigen vragen voor jouw diensten? Waar moet je op letten bij het bepalen van je tarief. Of wanneer je met producten werkt, wat voor prijs koppel je dan aan je product. Dat leg ik je graag uit in deze week.

Week 8 Handige tools

Automatiseren is belangrijk, door verschillende processen aan elkaar te koppelen scheelt het jou tijd en geld. En…het verkleint de kans op fouten in het proces.

Week 9 Klanten

Wie is jouw klant? Op wie richt jij je? Voor wie is jouw product of dienst?

Week 10 Omgaan met bezwaren

Wordt je als ondernemer vaak afgewezen, hoor je vaak ‘nee’ en kost het je daardoor moeite om klanten aan te trekken? Hoe je hiermee omgaat is het onderwerp van deze week.

Week 11 processen afstemmen

In week 8 hadden we het al over handige tools, maar wat zijn nu eigenlijk de processen binnen jouw bedrijf? En met welke tools werk je al en hoe stem je nu alles goed af.
Niet een bedrijf is hetzelfde, en jij hebt jouw eigen bedrijfsprocessen. Deze week brengen we alles goed in kaart.

Week 12 Delegeren en uitbesteden

Nu je weet voor wie je jouw dienst of product levert en jouw processen helder zijn en deze zoveel mogelijk geautomatiseerd zijn is het tijd om op te schalen. Maar hoe doe je dit?

Meest gestelde vragen

Hoe lang duurt deze ronde?
Deze ronde duurt 12 weken
Ik ben op vakantie, kan ik ook later starten?
Ja, de videolessen kun je sowieso later bekijken. De coachcalls kun je tot 5 maanden na de start inplannen. Wel moeten er steeds 2 weken tussen coachcalls zitten.
Is het ook voor startende ondernemers?

Ook als starter kun je deze Boost Your Business Academy volgen, zo geef je jouw bedrijf een echte kickstart.

Kan ik in termijnen betalen?

Bij je bestelling kies je of je meteen in 1x betaalt of in 3 termijnen betaalt.

Waarom is het (iets) duurder om in termijnen te betalen?

Er komen wat meer administratieve handelingen bij kijken en daarom is het ietsje duurder wanneer je in termijnen betaalt.

Hoe kan ik de coach calls inplannen?
Na jouw aanmelding ontvang je hierover uitgebreide info en een link naar mijn online agenda.
Ik wil niet verder met de training, wat nu?

Heb je in 1x betaald?
Als je voor de 2e les annuleert dan krijg je 80% van het hele bedrag gecrediteerd.
Als je voor 4e les annuleert dan krijg je de helft terug.
Als je voor 6e les annuleert krijg je nog 1/3e terug.

Heb je gekozen voor betaling in 3 termijnen?
Dan zetten we de termijnen stop en betaal je alleen nog de laatst verzonden factuur.

Na annulering zetten we de toegang naar de academie stop en worden de reeds gemaakte afspraken voor de coach calls geannuleerd.

 

Ik wil graag deze training promoten, heb je ook een affiliate link?

Ja, ik gun andere ondernemers ook graag een stukje van de omzet wanneer ze mijn programma promoten. Daarom heb ik een affiliatesysteem gekoppeld aan de academie. Je leest er hier meer over: https://focusopwinstacademie.nl/affiliate-area/